Web design - Articole

Cinci reguli de baza in web design

Daca vrei sa ai un web site eficient trebuie sa acorzi o atentie sporita oricarui amanunt pentru a te asigura ca acesta corespunde scopului pentru care a fost creat. Exista 5 reguli importante in realizarea paginilor web  care trebuiesc respectate.

DetaliiGreselile frecvente intalnite in website-uri

Exista foarte multe Website-uri pe internet si numarul acestora creste in fiecare zi. Nivelul de profesionalism al acestora variaza de la un site la altul, dar ce anume face ca un web site sa fie bun? Si care sunt greselile uzuale pe care designerii le fac?
DetaliiPsihologia culorilor in marketingul pe internet

Stii probabil ca un bun web design include o navigare usoara. Site-urile bune sunt forate bine    optimizate pentru motoarele de cautare si introduc cititorul catre mesajul convenit.
Asa cum ochiul uman scaneaza o pagina, web designerii pot optimiza site-ul pentru vizitatorii lui.

DetaliiPrincipalele 3 aspecte pentru a face un website bun

Cand lucrezi la un website nou, fie el mare sau mic, este important sa-ti amintesti ca un site bun este cel care ii face pe vizitatori sa revina.
Ce inseamna "un site bun" variaza de la o persoana la alta. Pentru unii este important "aspectul        site-ului," altii prefera "utilitatea". Daca indeplinesti aceste criterii atunci site-urile tale vor fi cele mai bune.

Detalii
Pagina :<<1>>

contact Open Web Design Braila